Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
EPONT Botol Jack GS& Sertipikat CE? Panyadia& produsén | EPONT

EPONT Botol Jack GS& Sertipikat CE? Panyadia& produsén | EPONT

EPONT  Botol  Jack GS& Sertipikat CE? .2T, 3T, 4T, 5T, 6T CE, GS, Sertifikasi TUV.
meets spésifikasi. Kabéh parameter diperlukeun kayaning kakuatan resolving jeung dénsitas optik anu leres dihartikeun dina fase desain.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun

Bubuka parusahaan

Diadegkeun dina taun 2006 di Zhejiang, kami Zhejiang Yipeng Machinery Co., Ltd mangrupikeun perusahaan Tunggal Proprietorship (Individu), aub salaku produsén sareng supplier Botol Jack, Lantai Jack, Alat Angkat Lain sareng seueur deui. Sadaya produk kami ditawarkeun tuntas dijieun dina arah controller kaunggulan ngagunakeun bahan baku pangalusna sarta téhnologi inovatif dina adherence kana norma kualitas. Salaku tambahan, produk ieu diuji sacara ketat dina sababaraha parameter kualitas sateuacan kiriman akhir. Desain sareng pamekaran urang ogé fokus kana ngaleupaskeun produk énggal sacara rutin sareng ngajaga téknologi barang-barang pikeun mastikeun yén urang tetep aya di tepi sareng pamekaran panganyarna dina hal téknologi. Garansi kami mangrupikeun janji anu pangsaéna anu ditawarkeun ka para nasabah saban waktos sareng ku kituna narékahan pikeun masihan jaminan industri pangpanjangna pikeun mastikeun para nasabah ngarasa sareng yakin kana produk anu aranjeunna mésér, sabab kami yakin yén kami ngagaduhan kaahlian pikeun masihan sababaraha tina produk pangalusna ka konsumén urang kalawan harga kalapa.

Émbaran produk

 EPONT Bottle Jack GS & CE Certificated? Supplier & manufacturers | EPONT   

Kaunggulan Perusahaan

01
Produk urang utamina diékspor ka langkung ti 30 nagara sapertos AS, Jerman, Jepang, Spanyol, Italia, Inggris, Korea, Australia, Kanada sareng sajabana. parantos gaduh gawé babarengan sareng langkung ti 10 perusahaan Top 500 dunya salaku salah sahiji supplier casting utama di China.
02
Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.
03
Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan jack botol hidrolik

Q:

PRODUK naon anu anjeun tiasa nawiskeun?     

A:

Urang ngahasilkeun jack botol béda jeung lanté jack.

Q:

Sabaraha lami abdi tiasa kéngingkeun réspon saatos kami ngintunkeun patarosan?     

A:

Kami bakal ngabales anjeun dina 12 jam dina dinten damel.

Q:

KUMAHA NAMPIKEUN BARANG KA URANG?     

A:

Biasana urang bakal ngilikan barang ka anjeun ku laut, sabab kami aya di kota Jiaxing, sarta Shanghai, Ningbo kami ngan 100 sarta 150 kilométer jauh ti, éta pohara merenah tur efisien pikeun ngirim barang ka sagala nagara séjén.

Q:

Naha anjeun pabrikan langsung atanapi perusahaan dagang?     

A:

Simkuring gaduh dua foundries casting urang sorangan sarta hiji pabrik machining CNC, urang ogé boga departemén jualan internasional urang sorangan. Urang ngahasilkeun jeung ngajual sagala ku sorangan.

Q:

Iraha perusahaan didirikan?     

A:

Diadegkeun dina 2006


Botol Jack Jack Produsén Supplier Jack Botol
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun