Kusabab 2006, EPONT Jack mangrupikeun alat pangropéa mobil profésional (jack hidrolik, bango mesin).
Bahasa
Kualitas Alus Cina produsén botol jack ngaropéa - Pabrik EPONT

Kualitas Alus Cina produsén botol jack ngaropéa - Pabrik EPONT

produsén jack botol ngaropéa Cina - EPONT.
Produkna gaduh pagelaran akustik anu saé. Eta geus diuji pikeun mastikeun pangurangan decibel pangluhurna mungkin nyadiakeun kanyamanan akustik alus teuing.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

86-573-83143578

Website:

www.cnyipeng.com

Telepon:

0086-15888390920
Kirim panalungtikan anjeun

Bubuka parusahaan

Zhejiang Yipeng mesin Co., Ltd dimimitian lalampahan taun 2006. Kami husus dina produksi pangalusna di kelas Botol Jack, Lantai Jack, Equipment Angkat lianna, urang dumasar di Zhejiang jeung akar urang aya di unggal Corner Cina. Kami mangrupikeun perusahaan anu paling gancang ngembang dina Hardware. Kami mangrupikeun Padagang Grosir Jack Botol, Jack Lantai, Alat Angkat Sejenna, jsb. Produk anu ditawarkeun ku kualitas punjul.


Émbaran produk

 Best Quality China customized bottle jack manufacturers - EPONT Factory   

Kaunggulan Perusahaan

Pausahaan nyertakeun wewengkon 17000 méter pasagi, parusahaan nyokot "Reputasi dumasar, kualitas munggaran" filosofi bisnis, nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas, laun, tina ngadegkeun reputasi alus di industri, skala perusahaan tumuwuh. YIPENG yakin kalayan gabung anjeun, bakal aya isukan hadé, yakin YIPENG, milih YIPENG, gabung YIPENG, kami bakal méré Anjeun layanan pangalusna sarta jaminan.

Pausahaan ieu dilengkepan CNC lathe, mesin panggilingan, mesin grinding, test beban statik, mesin test beban dinamis, Rockwell karasa tester, YASKAWA robot las, punching processing jeung alat nguji, mun ngantep kualitas produk parusahaan jeung dipercaya protection.Spacing liang tina bagian konci pikeun parusahaan - jack silinder, husus mangrupakeun akusisi ti mesin pangeboran laser pikeun mastikeun akurasi achining of positioning, liang wates, ku kituna kualitas produk geus kabisat kualitatif.

Pausahaan mangrupakeun kumpulan rupa Engine Crane, Lantai Jack 3T, Lantai Transmission Jack nu mangrupakeun badan husus perusahaan pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung jualan.

Kami gaduh 4 jalur produksi sareng 2 jalur produksi perlakuan panas, jack botol hiji dinten urang tiasa ngahasilkeun sakitar 5000pcs, ngeunaan jack lantai kami tiasa ngahasilkeun 500pcs.

Sertifikasi sareng Patén

Certificate
Certificate
Certificate

Botol Jack Supplier Jack Botol
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English English Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun