Saprak 2006, epont Jack mangrupikeun peralatan pangropéa mobil profésional (Jalan Hydulletic, mesin bango.
Bahasa

Jasa adat

Zheijang Yipeng Mancure Co., LTD.Was Dibikeun dina taun 2006, anu ayana di tengah kota yesta, jsbo pisan pikeun transporasi . Pausahaan nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, ngembangkeun, produksi jeung penjualan.


Palayanan
Epont mékanis nyaeta kumpulan rupa Engine Crane, lanté Jack 3T, lanté Transmission Jack nu mangrupakeun perusahaan husus awakna pikeun researchment, Kamekaran, Produksi jeung jualan.
1. Kami ngagaduhan kualifikasi: Kami gaduh sertipikat kualifikasi formal
2. Téknologi manufaktur: Panaliti terus sareng inovasi
3. Hirup Pelanggan: Nyayogikeun produk anu nyugemakeun
Waja
Baja.
Produk ieu parantos nganggo ujian tina tim QC Profesional sareng pihak katilu anu Otoritas.
parantos khusus dina produksi mangtaun-taun.
Produk iggul énoalik sareng ku kituna ngaleut kulit, sacara signifikan ngirangan résiko réaksi ngarugikeun.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese